Джек – вбивця велетнів / Jack the Giant Slayer

Джек - вбивця велетнів

Режисер: Браян Сінґер.
Актори: Ніколас Холт, Елеанор Томлінсон, Еван МакГрегор та інші.
Країна-виробник: США
Кіностудії: New Line Cinema, Legendary Pictures, Original Film, Big Kid Pictures, Bad Hat Harry Productions, Warner Bros. Pictures; мейджор – Warner Bros.
Рік: 2013
Тривалість: 114 хв.
Жанр: пригодницький, драма, фентезі.
Дистриб’ютор в Україні: “Кіноманія”
Прем’єра в Україні: 21 березня 2013 р.
У прокаті: 18 фільмокопій, 171 цифровий носій та 4 IMAX фільмокопії, усі з дубляжем українською мовою.


  • vasyakha

    “171 цифровий носій”. Тут помилки немає?

  • Немає тут помилки. Хіба реліз не може бути великим?

    Більше того цифра коштує в рази (а саме мінімум в 5 разів дешевше за плівку), тому можна покрити дуже велику частину залів за відносно помірни кошти.

    До слова, сам фільм класний. Сьогодні дивився його в кіно. Чудова казка.

    Але якщо порівнювати екранізацію трьох казок які вже вийшли у цьому році, золото я віддаю “Мисливцям за відьмами”, срібло – “Озу”, ну а бронзу даному фільму. Поза тим він дуже класний:)

  • vasyakha

    Може, звісно. Просто порівнюючи з Озом, то в того 140 загалом, у Крудсів не більше, а тут 171+18. У нас стільки екранів є взагалі? Та і тут “Кіноманія” і реліз без належної піар-підтримки. І в нього так повірили? От тому і дивуюсь такій цифрі

  • Дмитро

    Чого? Піар був. Навіть чорний (що рідкість для нашого кінопрокату). По зомбоящику показували сюжет, в якому злі незадоволені кияни протестували проти гіганського постера на будівлі перед вікнами, мовляв, вночі через підсвітку діти плачуть, дивлячись на те страхіття. Біллбордів багато було.
    Але погоджусь, що над просуванням треба працювати і працювати.

  • vasyakha

    ті, хто за дослідженнями є активними відвідувачами кінотеатрів (18-25), здебільшого, ТВ не дивляться. а от в інеті їх проект ніяк не просувався + та і трейлера не було до чого чіпляти