Додай наш банер!
kino-pereklad
Не будь байдужим!

«Cloverfield» / «Монстро». Секретна робота на AdioProduction

Кінокомпанія AdiozProduction дублює фільм «Cloverfield» / «Монстро» українською мовою для кінотеатрального прокату.


Під егідою «Top sеcret» ведеться робота з дублювання. Проте, це не є ініціатівою команди, що працює над проектом «Монстро». Ми лише дотримуємося секретного напрямку піар-кампанії фільму.

«Монстро» - результат секретної роботи продюсера Дж. Дж. Абрамса, режисера Метта Рівза та сценариста Дрю Годдарда. Секретний підхід прослідковується у батьох речах. Адреса офіційного сайту фільму представлена у вигляді дати прем’єри картини на великому екрані. А сам сайт містить шість аматорських фотокарток, шість кадрів з фільму. У акторському складі не має жодного відомого імені. Інформаційним джерелом є трейлер фільму, який інформує про сюжет. А саме…

Фільм починається з прощальної вечірки п’ятьох молодих нью-йоркців, яку зненацька перериває напад на місто гігантського монстра. Знімаючи події на побутові відеокамери, мешканці Нью-Йорку оповідають нам про страшні дійства. Застосовуючи такий підхід до подачі відео, режисер відображає всі події очима свідків та представляє фільм як документальний доказ всього, що відбувається.

Прем’єрний показ в Україні заплановано на 21 лютого. Тож, нам лишається дочекатися цієї дати, відвідати кінотеатр та дізнатися, що ж це за істота під назвою Монстро.

Країна: США
Жанр: екшн / фантастика / триллер
Режисер: Метт Рівз
Сценарій: Дрю Годдард
Актори: Майкл Сталь-Девід, Майк Вогель, Одетт Йастман, Ліззі Каплан, Джейсика Лукас, Ті Джей та інші.
Виробництво: Paramount Pictures / Bad Robot
Тривалість: 93 хвилини
Офіційний сайт: www.1-18-08.com


Надіслала(ав): Андрій 2007/12/28 до розділів Дублювання



Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.