Є інформаційні матеріали – давайте їх розповсюджувати!

З‘явилися макети наліпок і двосторонніх листівок з інформацією про ініціативу „Обіцяю не ходити на іноземні фільми з російським перекладом”. Дякуємо всім, хто допомогає їх розповсюджувати. Хто ще не приєднався до поширення інформації – велкам ту зе клаб! :)

Що ми маємо? У нас є НАЛІПКА і двостороння ЛИСТІВКА – що вам більше до вподоби.

1. НАЛІПКА. Макет наліпки у форматі .ai (Adobe Illustrator) можна знайти тут – http://kino-pereklad.org.ua/banners/kino.ai . Це – лист А4, на якому розміщено 6 кольорових наліпок. Це прості інформаційні наліпки, які містять основну інфу про акцію і адресу сайту – нова партія вже буде більш концептуальна. ))

Що треба зробити? Піти з макетом наліпки (файл kino.ai ) у типографську фірму і роздрукувати десяток-другий на спеціальному папері. Друк 10 таких листів (тобто 60 наліпок) коштує 20-40 гривень. Потім – клеїти у транспорті, вузах, школах і кінотеатрах. Якщо у вас немає коштів на друк наліпок, але є кольоровий принтер, можна надрукувати їх на звичайному папері і розповсюджувати як флаєри.

2. ЛИСТІВКА. Листівка є двосторонньою і більш інформативною. Макет листівки у форматах .png i .doc можна знайти за лінками нижче. На листку А4 вміщається дві листівки.

Що треба зробити? Спершу треба роздрукувати файл flyer_page1.png за цим лінком – http://kino-pereklad.org.ua/banners/flyer_page1.png – це лицьова сторона листівки. Потім, на тому ж листі, тільки з іншого боку, треба роздрукувати файл flayer_page2.doc за цим лінком – http://kino-pereklad.org.ua/banners/flyer_page2.doc – це зворотня сторона листівки. Потім – розрізати навпіл і розповсюджувати у вузах, школах, кінотеатрах, серед молоді.

Пишіть про ваш досвід розповсюдження на kino.pereklad@gmail.com ! „Кіно-Переклад.org.ua” разом із інформаційними партнерами опублікує найцікавіші історії.

Велике прохання – під час розповсюдження не смітити. Будь-ласка, не клейте наліпки на приватну власність і скляну поверхню. І навпаки, ідеальне місце для розклейки – рекламні площі, особливо в метро або фойє громадських споруд.

3. ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА
Колектив ініціативи „Обіцяю не ходити на інозмені фільми з російським перекладом” вже надрукував першу партію наліпок – у нас вийшло близько 1000 штук. Дуже дякуємо за пожертви двом активістам ініціативи – Роману Кульчинському і Наталії Белітцер (по 250 гривень кожен).

Якщо у вас є бажання пожертувати трохи грошей на добру справу (друк інформаційних матеріалів), пишіть на цю електронну пошту – roma_ku@ukr.net

Веселих Свят!

You can leave a response , or trackback from your own site.

One Response to “Є інформаційні матеріали – давайте їх розповсюджувати!”

  1. [...] Ще один спосіб підтримати ініціативу – розповсюджувати інформаційні матеріали про неї. Скачати макети наліпки і листівки можна тут – http://kino-pereklad.org.ua/?p=83 [...]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress |